5 Guild Kits – Guilds of Ravnica – Alle guilds

 79,95

Duistere krachten komen naar Ravnica en een conflict dreigt de wereld uiteen te drijven. De kwetsbare vrede tussen de Guilds van Ravnica dreigt te breken in een nieuwe oorlog. Het is nu tijd om jouw loyaliteit te kiezen en te vechten voor jouw guild!

In deze set vind je alle 5 Theme Boosters van de Ravnica Allegiance serie: Azorius, Rakdos, Gruul, Simic en Orzhov. De Theme Booster is een nieuwe booster die precies bij de kleuren van de Guild van jouw keuze past. Er zitten 35 kaarten in een Guilds of Ravnica theme booster, waarvan 1 rare of mythical rare.

Uitverkocht

Beschrijving

In Ravnica is het al jaren onrustig door de spanningen tussen de guilds van Ravnica.  Op de achtergrond is Nicol Bolas bezig zijn invloed uit te oefenen op de acties van de verschillende guilds en probeert hen voor zijn kwade plannen te winnen. Niet iedere guild is hier beïnvloedbaar voor, dus verzet zich hier tegen. Dit maakt dat de verschillende guilds al snel met elkaar in gevecht komen. Het is nu tijd om jouw loyaliteit te kiezen!

Keer opnieuw terug naar Ravnica om je aan te sluiten bij een van de guilds: Selesnya, Izzet, Dimir, Boros of Golgari. De guilds hebben speciale eigenschappen waarmee zij hun tegenstanders het leven zuur maken. Of combineer de krachten van meerdere guilds om je eigen pad te kiezen.

Guilds of Ravnica
De 79ste Magic the Gathering serie is Guilds of Ravnica en bestaat uit 259 cards (111 commons, 80 uncommons, 53 rares, and 15 mythic rares). Deze Guild Kit set brengt je direct op weg met een mooi deck van iedere guild van Guilds of Ravnica; Selesnya, Izzet, Dimir, Boros en Golgari.

Hieruit bestaat de Guild Kit set
– 5x een direct speelbaar 60-kaarten Magic the Gathering deck.
– 5 spindown life counters / dobbelsteen.
– 5 stickers met guildsymbool.
– 5 buttons met guildsymbool.
– 5 missies van de guilds.

Extra informatie

Gewicht 0.03 kg