Herroepingsrecht en retourneren

Tijdens het bestelproces wordt gevraagd of je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Hexproof. In onze algemene voorwaarden is het zogeheten herroepingsrecht opgenomen (de mogelijkheid om binnen de bedenktijd af te zien van de bestelling).

Bij aankoop van het product (of de producten) heb je 14 dagen de tijd, vanaf de dag na ontvangst van het product, om het product onbeschadigd te retourneren.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Hexproof niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het verzenden altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Wat zijn de voorwaarden om mijn artikel te retourneren?
Je kunt onbeschadigde producten retourneren als:

  • Je het product retourneert binnen de zichttermijn/bedenktijd van 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.
  • het artikel in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking is. Dit betekend dat boosters, decks en andere producten die in een gesloten/gesealde verpakking zitten niet open zijn gemaakt.
  • Je de pakbon of de (kopie) factuur meestuurt in de verpakking.

Voor een snelle en correcte afhandeling, is het altijd belangrijk eerst contact met ons op te nemen voor je iets retour stuurt.

Welke producten kan ik niet retourneren?
Je kunt een product niet terugsturen als deze niet aan de gestelde voorwaarden voldoet. Houd er rekening mee dat de betalingsverplichting van de bestelling blijft bestaan. Neem in geval van twijfel contact met ons op.

Producten die je in ieder geval niet retour kunt sturen zijn:

  • Ebooks
  • Digitale cadeaubonnen
  • Fysieke cadeaubonnen
  • Geopende boosters en andere gesloten/gesealde producten

Verdere informatie
Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van de terugzending voor je rekening.

Indien je een bedrag betaald hebt, zal Hexproof dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.