Betaling en betaalmethoden

Je kunt bij Hexproof op verschillende wijzen betalen. Wanneer je een bestelling plaatst krijg je de volgende opties:

Overschrijving
Wanneer je kiest voor een bankoverschrijving maak je totaalbedrag van je bestelling over naar onze bankrekening onder vermelding van het bestelnummer. Onze betaalgegevens:

Rekeningnummer (IBAN): NL40 KNAB 0209 3188 80
BIC: KNABNL2H
Ten name van: Hexproof

De instructies voor het betalen via overschrijving ontvang je ook in de bevestigingsmail en je kunt deze terugvinden in Mijn account onder ‘Recente bestellingen’.

iDeal via Mollie
Het betalen via iDeal is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Via deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Hierdoor maak je gebruik van je eigen vertrouwde en veilige betaalomgeving.

Wie of wat is Mollie? Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat internetbetalingen verzorgt voor derden. Als je een iDeal betaling doet via Hexproof.nl dan gaat de betaling eerst via Mollie en Mollie zorgt er dan voor dat wij het bedrag ontvangen. Voor meer informatie over Mollie kun je hier kijken.

Voor een betaling via iDeal brengen wij geen extra verwerkingskosten in rekening.

Contant betalen bij het afhalen van je bestelling
Bij het selecteren van een verzendmethode kun je ervoor kiezen je bestelling af te halen. Wanneer je de bestelling wilt komen ophalen (op afspraak), dan kun je ervoor kiezen om dan te betalen. Let op: je kunt alleen contant betalen en wij hebben niet of nauwelijks wisselgeld in de kas, dus houd hier rekening mee.